Неща, които трябва да имате предвид, преди да влезете в пазара на дрехи за тренировки

, които да имате предвид, преди да влезете в индустрията за дрехи за тренировка
17/03/2020, публикуван от Alanic Global
Athleisure е надраснало кротните си начала като дрехи за тренировки на едро, както и сега е отраснал марки с култово-голямо голямо следване. Продукти като поло ризи, качулки, както и суитчъри в крайна сметка са основни продукти от традиционния начин на живот, както и се предлагат по всякакъв вид поводи.

С купувача призовава, че се променя по-бързо от модните сезони, собствениците на магазини за електронна търговия вземат авангарда на дрехите на дребно, докато производителите на магазини за тухли и хоросан на пазара не са успешни да аклиматизират този модул, насочен към търсенето.

Нека разгледаме няколко от методите за предлагане на спор, за да можете да се възползвате от възможността.

Нека да прегледаме различните направления на спортистите, етапите на въвеждане на вашата линия на спортни разходи, както и най -добрите методи за свързване с целевата аудитория.
За какво да мислите, докато избирате вашите продукти за споразумение
Пазарът на дрехи е огромен, както и спортното разстояние не е разлика. Разбирането на вашите купувачи е предварителната стъпка, която изисквате да направите, когато избирате новите си продукти за спортни разходи. Проучването на пазара е също толкова важно, да присъствате с най -новите модификации, както и с модели в търсенето или търсене на ниша, в която никой друг не е добивал.

Разберете от какво се нуждае вашият купувач
Не се ограничавайте да вярвате, че Athleisure е предназначено само за любителите на спорта, както и за любителите на фитнес центъра. Спортното устройство, както подсказва думата, е обединението на атлетиката, както и свободното време, както и може просто да се определи като удобно облекло, докато уличните дрехи превръщат подобни продукти в модни, както и самоуверени изявления.

По този начин, ако базата на купувачите ви има силни активни нрави, трябва да изберете, както и да популяризирате вашите продукти, които имат предвид това. Открийте определена ниша, както и работете около обществото около нея. Изберете специфични за спорта продукти на дрехи, предоставете им уникален характер, както и нов обрат. Предлагайте поло ризи, както и козирки на тенисисти, отпечатани гамаши на йога фанатици, обриви на охраната за сърфисти или разработване на цяла линия за бански костюми.

Дръжте раздел на пазара
За да поддържате умората на активното облекло, обърнете внимание на случващото се на пазара. екранирайте моделите, които се справят добре, не се плашете да иновации, както и забележими.

Изключително се предлага да се внесе някакъв цвят на изключително неутрален пазар. Не само ще имате специален подход към активното облекло, но ще имате зона за изследване на проучването със сезонността на продуктите на Athleisure. За да сте сигурни какво е търсенето на пазара, отидете с пазарните отчети, направете използването на инструмента за прозрение на Athleisure, както и най -важното – вижте в какво е погълната целевата ви аудитория, както и са готови да се отдадете.

Търговците на дребно, които планират да се разхождат на този пазар на спортисти, могат да се свържат с известни производители на йога панталони САЩ или производители на активно облекло, за да отидат с своите продукти, както и да изберат парчетата, които откриват, биха били чудесни за техния магазин първоначално. Местоположение на вашата обемна поръчка, както и екипът за поддръжка ще ви насочи по линията.

Етикети:
Производители на активно облекло
Активно облекло на едро
Облекло за тренировка на едро
Облекло за тренировка
Облекло за тренировка на едро
Производители на йога панталони САЩ

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published.