Боливудски знаменитости, използващи Чиканкари в конвенционалния стил Лакни

Каква е основната точка на привличане на град Навабс, Лакнау? Е, за любителите на гастрономиката, кебапът на Tunday е толкова важен, колкото питейната вода през лятото. Както и за любителите на модата, бродерията на Chikankari, както и работата на Chikan е нещо, което никое модник не може да има сърцето да пропусне.
Ръчна бродерия Chikankari от Лакнау е изкуство без векове, което вече не е в списъка с желанието на типичния човек. Сега тя се е хванала на фантазията на боливудските актриси, известни личности, както и на модните дизайнери заради чистия си блясък, както и Royal Touch, който тепърва ще открива мач. Толкова много, за да се гарантира, че реномираните модни дизайнери на индийската почва като Маниш Малхотра, Сандип Хосла, Абу Джани, Сабисачи са създали традиционни ръчни бродирани ансамбли на чиканкари, които си заслужават цената.

[Също прочетете: стил на пътуване на боливудски знаменитости]

Чиканкари, който разговорно се наричаше Lcknow Chikan или Chikan бродерия, беше представен по време на времето на Нур Йехан, който беше другата половина на император Могол Йехангир. Защото тогава тази изящна артистичност печели почитатели по целия свят. Днес това величествено изкуство е открило различни изрази – от Лакни Куртис, Чиканкари Сари, до костюми на Чиканкари.

Въпреки че Chikankari изглежда най -добре в белите, както и в пастелите, но това ръчно бродерия изкуство също се предлага в пандора от цветове. Когато се отнася до материала за рокля на Чиканкари, Куртис, Дупати, както и сари, можете да пирувате на различни цветове на розово, жълто, праскова, червено, зелено, лилаво, синьо, черно, както и много повече!

Боливудски актриси, използващи Чиканкари
Какво ще кажете да проверите знаменитостите от Боливуд с помощта на Chikankari? Това не е само храна за размисъл, но нещо, което ще ви помогне да се възползвате максимално от летната треска.

Aishwarya Rai Bachchan
Очарованието на Аш излезе в пълна пропорция с ружните й розови чиканкари сари, които тя използва наскоро на гала вечерята, проведена в чест на битката, както и херцогиня на Кеймбридж.

Алия Бхат
Красивата жена на Kiddo Alia изглеждаше зрелищна в прахово розово анаркали, балансирана с окислени сребърни Jhumkis, както и с омагьосани очи.

Karisma Kapoor
Стилът, както и красотата са навсякъде в Лоло като рокли на Karisma Kapoor, които да убият в блузата си с пълен ръкав, която е подходящо сдвоена с нейните сари чиканкари.

Sonakshi Sinha
Нашата мадама в Дабанг може да е останала далеч от спортното чиканкари от главата до петите. Това обаче не спря Sonakshi Sinha да остави всички заклинани с нейния панел, който е в стил Chikan, както и с голи помпи, както и Chand Baalis за аксесоари.
[Прочетете също: Носете индийското яке 2.0 като нашите знаменитости в Боливуд]

Швета Баччан Нанда
Bachchan Fashionista, че е тя, Швета, която е ходила на рампата с известния си татко, както и с филмовата звезда Амитаб Баччан изглежда красиво в тази традиционна сонова кост Чикан Сари с изрязана блуза. Обеците й, както и опушените очи, са невероятни завършващи щрихи за нейните сари чиканкари.

Перния Куреши
Изглежда абсолютно ефирно в този руж розов анаркали е Перния Куреши. Като боливудски знаменитости, използващи Чиканкари, Перния доставя красотата на Стария свят доста добре.

Ето и други боливудски актриси в Чиканкари, за да задоволят вашия индианец, както и конвенционални като за работа на Чикан:
Тиска Чопра

Kareena Kapoor Khan

[SC: MediaD]
Сонам Капур

Прачи Дезай

Аша Бхосле

Днес Art Type Chikankari процъфтява с някои НПО, които се опитват да помогнат на занаятчиите да зашият много по -добри облекла, както и директно да предлагат на хората, които избират да носят сари чиканкари, костюми на чиканкари, Лакни Куртис, както и рокли, елиминирайки посредниците. Това доведе до много по -добро възнаграждение за занаятчиите.
Така че дами, надявам се, че боливудските знаменитости, използващи Чиканкари, ви накараха да осъзнаете модния чар на този код на роклята в Лакнауи. Споделете мислите си, както и ми кажете коя звезда в Chikan Work ви харесва най -много.
Източник на изображения: pinterest.com, vogue.in, bandbaajaa.com, lucknowiandaaz.wordpress.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.